AKTUELNO

Srpska napredna stranka saopštila je da su lideri Saveza za Srbiju mesecima unazad najavljivali svoju ubedljivu pobedu na lokalnim izborima u Lučanima, ali da su danas očigledno shvatili da od te pobede nema ništa i sada pokušavaju da primene novu taktiku u obmanjivanju građana.

- Ukoliko odustanu od Đilasovog kriminalnog plana - da njegovi batinaši koje je doveo iz čitave Srbije u Lučane razbiju biračke kutije i unište izborni materijal, planiraju da napuste izborni proces i da ponovo lažu građane, ovaj put tvrdeći da je bilo neregularnosti u sprovođenju izbora - navodi se u saopštenju SNS.

Ta stranka ukazuje da iako su za vechinu prijavljenih neregularnosti direktno odgovorni, "Đilasova, Obradovićeva i Jeremićeva banda" očigledno pokušava da po svaku cenu pobegne od realnosti, odgovornosti i novog izbornog debakla, jer građani Srbije ne žele da glasaju za one koji tuku i vređaju žene, pozivaju na vešanja i sprovode nasilje na svakom koraku.

Pročitajte još: Saša Nikolić, kandidat SNS-a za predsednika opštine Kladovo: Socijalisti strahom, nasiljem i pretnjama hoće da kroje izbornu volju građana

#Izbori

#SNS

'