AKTUELNO

Pevačica Tina Ivanović je estradi pre 20 godina, kada je krenula da se bavi pevanjem, a danas sa svojim partnerom Zvezdanom Anđićem živi u luksuznoj vili u Malom Mokrom Lugu, čija se vrednost procenjuje na oko 650.000 evra. Kuća ima čak 1.800 kvadratnih metara kako stambenog, tako i poslovnog prostora, i čak 20 ari placa.

Ekipa emisije "Paparaco lova" usnimila je jednom prilikom iz svih uglova velelepnu kuću pevačice, ispred koje se nalazi radnja opreme za vodovod, a nije poznato da li je ona u njihovom vlasništvu.

Podsetimo, ona je u jeku pandemije pre godinu i po dana odlučila da promeni određene delove nameštaja i ono što joj se ne dopada izbaci iz kuće kako bi mogla da namesti sve po svom ukusu. Tina je uspela da uštedi neki novac sa strane zajedno sa suprugom Zvezdanom, te je tako ovo bila idealna prilika da se promeni enterijer koji su do detalja isplanirali.

"Tačno je, renoviram kuću preko leta, odlučili smo se za neke radove koje do sada nismo stizali. O sumi ne pričam", rekla je tada kratko Tina.

Podsetimo, par je velelepnu kuću pre dve godine postavili u oglas, tražeći za nju 2.000.000 evra.

Autor: Pink.rs