AKTUELNO

Usnimljen u Beogradu u automobilu kojim je upravljao i u momentu saobraćajke!

Roker i član žirija "Zvezda Granda" Đorđe David prolazi kroz težak period nakon što je prošlog vikenda doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je naleteo na ženu, koja je šetala auto-putem, i usmrtio je.

Foto: TV Pink Printscreen

Roker se još nalazi u Makedoniji, a kako se piše, zabranjeno mu je da pre petka napušta ovu zemlju. Ekipa ''Paparaco lova'' usnimila je Đorđa Davida samo nekoliko dana pre saobraćajke u Beogradu.

Foto: TV Pink Printscreen

On je tom prilikom usnimljen u automobilu kojim je upravljao i u momentu saobraćajke! Rokera su kamere ''Paparaco lova'' uhvatile u momentima kada je obavljao svakodnevne aktivnosti po gradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Između ostalog, roker je usnimljen kako ide u školu po dete, a zabeležen je i njegov romantičan susret sa suprugom Anom.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku pogledajte detaljnije:

Podsetimo, roker ne može da napusti državu i oduzeta su mu dokumenta.

- Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva Kumanovo, stranom državljaninu koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Tabanovca izrečene su mere opreza - privremeno oduzimanje putnih i drugih isprava (lična karta i vozačka dozvola) za prelazak državne granice i obaveza da se javi Sudu - obaveštava Državno tužilaštvo u Skoplju, preneli su makedonski mediji.

Autor: Pink.rs