AKTUELNO

Poznata pevačica Ana Nikolić nedavno je ponovo javno zaratila sa svojim bivšim suprugom, sa kojim se tajno venčala 2016.godine, Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerkicu kojoj su dali ime Tara.

Naime, Ana je na svom profilu na Instagramu obelodanila Rastinu poruku u kojoj se vidi kako je ponižava i preti joj sudom, zatvorom i oduzimanjem ćerke Tare.

Foto: Pink.rs

U našoj vezi, braku jedan račun za struju platili nisi, renovirao sam ti stan, i dalje jeu to stanju jer ti zaista i jesi emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaki album, turneju si u životu provela na lečenju i otkazivala samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad ti neću dati ništa. Jer nakon pretnje mojim roditeljima, slanjem onog sramotnog klipa možemo samo na sud. Nego pazi ti da se slučak ne okrene u ''zanemarivanje deteta'', a to je krivično i ide se u zatvor. A ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više, jer smo se toliko us*ali na tvoje pretnje, kao što vidiš, a sad lepo od*ebi - napisao je Rasta Ani u poruci.

Ovim povodom, ekipa emisije "Paparaco lov" odlučila je da istraži i vidi da li se Ana pomirila sa Rastom, s obzirom na to da je, između ostalog, ova poruka koju je okačila na instagramu u međuvremenu obrisana.

Anu su pratili u stopu, koja je otišla do Rastine zgrade gde je dočekalo njegovo obezbeđenje, sa kojim se pozdravila dok je njena ćerka ulazila u automobil.

Kada je sela u automobil, oni su uspeli da je usnime bez naočara dok vozi i puši cigaretu.

Ispratili su je do jednog prestoničkog tržnog centra u koji je otišla sa ćerkom.

One su otišle do sprata na kom se nalazi igraonica, te ju je odvela u igraonicu kako bi se Tara provela i uživala. Nakon što su se provele, zajedno su se spakovale u automobil i otišle kući.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs