AKTUELNO

Bivša zadrugarka Kristina Spalević krajem prošle godine na svet je donela dečaka, kom su ona i njen verenik Kristijan Golubović dali ime Konstantin Kosta Junior.

Tim povodom oni nisu krili sreću, a da lepim vestima nije kraj dokazuje činjenica da je Kristina ponovo u drugom stanju, te je tada otkrila da trudnoća teče u najboljem redu, te i da je termin za porođaj, tada ističući, 17. februar.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN, PINK.RS; TIKTOK. COM/@KRISTINA_SPALEVIC97

Beba je gde treba da bude, pošto mi je to bilo najvažnije zbog vanmaterične koju sam imala pre trudnoće sa Konstantinom. Tako da, ono što je najvažnije, trudnoća je za sada u redu, registrovan je puls srca, za dve nedelje ako Bog da bi trebalo jasno da čujemo otkucaje itd - rekla je ona tada.

Takođe, u medijima se spekulisalo da ona i Kristijan nisu u dobrim odnosima, a budnom oku paparaca portala Pink.rs ovo nije promaklo.

Foto: Pink.rs

Naime, uhvatili smo Kristinu i Kristijana u kućnom izdanju, tj. ona je zajedno sa Golubovićem ulazila u automobil, a on je trudnoj verenici pomagao da uđe. Po svemu sudeći, Kristina i Kristijan su i dalje zajedno, te njihov odnos nikako ne mogu da poljuljaju nikakva nagađanja.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs