AKTUELNO

Momčilo Bajagić Bajaga na muzičkoj sceni prisutan je decenijama, a za sve to vreme mediji i javnost mogli su tek ponešto da saznaju o njegovom privatnom životu, odnosno samo ono što je on želeo da se zna.

Vest da se slavni muzičar posle 33 godine braka razvodi od, sada već bivše supruge Emilije, sve je zatekla, a Bajaga je tada prvi put istupio pred javnost i otvoreno govorio o životnoj situaciji koja nimalo nije bezbolna.

Foto: TV Pink Printscreen

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! - otkrio je on tada na Fejsbuku.

Nedavno je u izjavi za domaće medije otkrio da nije sam, a sada je prvi put i uhvaćen sa njegovom novom partnerkom u emisiji ''Paparaco lov''.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko uživaju u ljubavi, svedoči činjenica da su vezu podigli na viši nivo, s obzirom na to, da se poznati roker preselio kod svoje izabranice, koja inače, nije poznata javnosti.Sudeći po paparaco kadrovima, može se steći utisak da su sličnih godina, a jedno je sigurno - na ljubavnom planu im cvetaju ruže.

Detaljnije u nastavku:

Autor: M.K.