AKTUELNO

Popularni srpski glumac Miloš Biković boravi u srpskoj prestonici, gde je angažovan na brojnim projektima, a svaki slobodni trenutak koristi sa svojom devojkom Ivanom Malić.

I oni su, poput ostalih Beograđana, idealno sunčano vreme rešili da iskoriste za šetnju strogim centrom prestonice, a naš paparaco primetio ih je na Trgu Nikole Pašića, gde su seli na kafu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Iako su pokušali da se sakriju sunčanim naočarima, nama nisu uspeli da promaknu - sudeći po osmesima, uživali su u prijatnom, romantičnom razgovoru, a uspešni glumac nije palio je cigarete jednu za drugom.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Podsetimo, Biković i Malićeva prvi put su se pojavili zajedno u javnosti na Svetskom prvenstvu sveta u boksu u Beogradu, a potom i na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" u mt:s dvorani, gde igra glavnu ulogu. Tada se nagađalo da je Biković vezu sa Crnogorkom iz Bara navodno započeo u avgustu prošle godine, samo sedam dana nakon raskida s Ruskinjom Arinom Vološinom, nakon čega su prvi put otišli na zajedničko putovanje u Rovinj.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: P.R., D.T.