AKTUELNO

Iznenadili sve pristutne!

Voditeljka "Novog Vikend Jutra" Jovana Jeremić večeras proslavlja 32. rođendan i 15 godina karijere u restoranu Dash na Voždovcu, a za ovu priliku, ona je izabrala belu kreaciju ukrašenu perjima, a nije izostavila ni poseban performans, koji je sve prisutne ostavio bez daha.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Međutim, ekipa portala Pink.rs ostala je i nakon što su se medijske ekipe razišle, te je naš fotoreporter sa lica mesta uspeo da uhvati ekskluzivne kadrove rođendaske žurke popularne voditeljke. Naime, Jeremićeva je sve vreme veselo igrala i zabavljala svoje goste, a kako možemo da zaključimo, brinulo se o svakom detalju - od dekoracije, do gozbe, rasvete, muzike...

Video: Pink.rs

Ipak, najveću pažnju odneo je njen nastup sa bivšim suprugom, Vojislavom Miloševićem, koji je na proslavu rođendana stigao u pratnji njihove ćerkiće Lee. Jovana je u jednom trenutku ukrstila glasove sa svojom, kako često ističe, najvećom ljubavi, i zapevala mega hit Dina Merlina i Ivane Banfić "Godinama", a svi su se pitali da li reči kriju neku tajnu.

Godinama, varao si me, znam kad i s kim, i kako vatreno... Pogledaj me zadnji put, bar to nek' bude fer, nek' bude iskreno - pevali su Jovana i Vojislav zajedno u duetu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.