AKTUELNO

Folk pevačica Tea Tairović vratila se svakodnevnim obavezama nakon neprijatnosti koju je nedavno, prilikom povratka sa nastupa, doživela u Nemačkoj.

Teu su priveli, kako su pisali mediji, jer je preko granice želela da prenese 70.000 evra u kešu, što nije dozvoljeno. Kako se moglo pročitati u medijima, carinici su osumnjičili Teu da sponzoriše teroriste, a kada je utvrđeno da nema veze s tim, pustili su je da se vrati u Srbiju. Stresna situacija je, po svemu sudeći, uticala na Teu, koja je vidno smršala.

Foto: TV Pink Printscreen

U to su se uverili i paparaci koji su je zatekli na snimanju jedne TV emisije, gde je tea u pantalonama i topu pokazala vitku figuru.

Podsećanja radi, njen menadžer Neša Bridžis demantovao je navode medije i otkrio da su Teu zadržali zbog potpuno drugog razloga.

Foto: TV Pink Printscreen

Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Pre dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok - rekao je menadžer pevačice.

Autor: D.T.