AKTUELNO

Nakon ljubavnog brodoloma, veliki su izgledi da će Jovani Ljubisavljević, bivšoj učesnici "Zadruge", ponovo sija sunce na polju ljubavi.

Nakon što je čekala da Stefan Karić izađe posle deset meseci iz Zadruge 5, Jovana Misica i Karić su raskinuli svoju ljubavnu vezu krajem leta.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram Printscreen

Ljubisavljevićeva je izbegavala noćne izlaske punih deset meseci, koliko je Stefan bio u "Zadruzi", međutim bolni raskid rešila je da lakše prebrodi u društvu, među ljudima, a u jednom noćnom klubu nedavno je upoznala Bogdana Srejovića, beogradskog ugostitelja, inače bivšeg emotivnog partnera folk zvezde Cece Ražnatović. Varnice su, pričao je ranije izvor za Pink.rs, sevnule "na prvu".

Foto: Instagram Printscreen, Pink.rs/Jelena Simonović

Iako zvanične potvrde o njihovom odnosu nije bilo, naš paparaco ih je ipak uhvatio zajedno u jednom noćnom klubu.

Foto: Pink.rs

Njih dvoje se nisu razdavajli celo veče, sedeli su jedno kraj drugog, a tom pirilikom se primetilo da definitivno tu ima emocija.

Foto: Pink.rs

Podsećanja radi, Bogdan Srejović u žižu interesovanja javnosti dospeo je zahvaljujući Ceci Ražnatović, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Isprva su svi govorili da Ceca pored Bogdana blista kao nikada pre, zajedno su išli na javna mesta i porodična okupljanja, međutim tačku na emotivnu vezu stavili su početkom februara ove godine i izjavili da su odluku od raskidu doneli sporazumno, te da će jedno drugom biti doživotni prijatelji.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/TV PINK PRINTSCREEN

Autor: Pink.rs