AKTUELNO

Uhvaćeni na delu!

Bivša zadrugarka, atraktivna Deniz Dejm, nedavno je zaintrigirala javnost kad je objavila fotografije i snimke iz kreveta sa novim dečkom. Za naš portal je ekskluzivno potvrdila da je u vezi sa njim i kako je došlo do susreta.

U vezi sam i stvarno sam ispunjena, ali naravno ima puno problema... Pogotovo oko mojeg "Onlifensa" i provokativnog izgleda, tako da ne znam koliko dugo će trajati, ali jesam zaljubljena. Pisao mi je na Instagramu, intelektualac je, tako da mi nije prišao na banalan način kao većina. To me je impresioniralo. Nije mi sponzor, ne bi mi bilo tabu da jeste, ali mislim da sam čak ja finansijski moćnija od njega. On je odavde, iskreno preferiram balkanske muškarce što se tiče romantike i erotike, ali da se ne lažemo, stranci su bolji sponzori - priznala je Deniz Dejm za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Deniz je posetila i svoju rodnu Sloveniju, gde je došlo do privatne drame. Naime, njenom očuhu je zasmetalo njeno ponašanje u "Zadruzi", kao i susret sa njenim bratom, pa je odlučio da stavi tačku na odnos sa njenom majkom.

Foto: Facebook.com/Anita Ferk

Deniz se vratila u Beograd, a paparaco našeg portala ju je uhvatio kako uživa u jednom poznatom prestoničkom restoranu, upravo sa novim dečkom.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Koliko joj je prijao ovaj susret nakon porodične drame, može se videti na slikama.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Njih dvoje su razmenjivali vrele poljupce i uživali u sunčanom danu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

U jednom trenutku ga je Deniz zaskočila i sve je prštalo.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: P. Radosavljević / M. P.

#Deniz Dejm

#Zadruga 5