AKTUELNO

Milionski auditorijum televizije Pink danima je prepričavao ove situacije!

U večerašnjem izdanju emisije ''Paparaco Lov'' emitovano je čak četrdeset najvećih blamova i skandala poznatih ličnosti ovekovečenih okom kamere pomenute emisije u 13. sezoni.

Visoko peto mestu zauzela je Nataša Bekvalac koja je uhvaćena u jednom prestoničkom tržnom centru u nezgodnoj situaciji.

Naime, mala plava je misleći da je niko ne gleda, a naročito ne snima, zavukla ruku u pantalone i nameštala donji veš, što se danima komentarisalo, ali lepa Nata odavno ne haje za komentare javnosti.

Na visokom četvrtom mestu našla se pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković koja je gurnula ljubavnika niz liticu.

Ovaj snimak prepričavao se mesecima, a Zorica je kasnije otkrila da su oni i te kako posle ovog incidenta ostali u dobrim odnosima, jer je sve bila šala.

Skandal na mestu broj 3: Dalilin otac Huso Mujić se krije u Dalilinoj i Dejanovoj kući zbog pretnji.

Naime, ekipa emisije ''Paparaco Lov'' uputila se u Gornji Šepak odakle je kontroverzna Dalila Dragojević, a gde je i danas njen otac Huso Mujić. Meštani su progovorili o skandalu iz ''Zadruge 5'', a Huso nije bio raspoložen za kamere pomenute emisije.

Vicešampionski skandal svakako je drama između vaterpoliste Nikole Rađena i njegove devojke Milica Ristić, usled čega je Rađen priveden.

Pevačica Milica Ristić navodno je tražila pomoć na obližnjoj pumpi nakon što je zadobila nekoliko udaraca od svog partnera Nikole.

Po Rađena su tada došla dva policajca i izvela ga iz zgrade u kojoj živi, a o skandalu se pisalo i pričalo nedeljama.

Kao skandal sezone, na prvom mestu našao se legendarni Zdravko Čolić koji se skinuo na javnom mestu i pokazao svoj donji veš.

Naime, pevač se tada uputio na Adu Ciganliju gde je vežbao, a nakon trčanja i rekreacije Čola je skinuo donji deo trenerke kako bi se upasao, a tom prilikom usnimljen je njegov donji veš, što je šokiralo milionski auditorijum televizije Pink, ali i obradovalo mnoge dame.

Autor: M.M.