AKTUELNO

Ima se, može se!

Sanja Đorđević nedavno je gostovala u emisiji "Magazin In" kod voditeljke Sanje Marinković, a ekipa "Paparaco lova" snimala je pevačicu nakon završetka snimanja i ispratila je do kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, poznato je da Sanja sa svojom porodicom živi u Jajincima, naselju nadomak Beograda, a nedavno se pojavila informacija da pevačica velelepnu vilu želi da proda za vrtoglavih 525.000 evra.

Kako se saznaje, njena ćerka želi da se odvoji od roditelja pa je pevačica u dogovoru sa mužem rešila da proda kuću od 320 kvadrata i kupi dva luksuzna stana, i to ni u elitnom naselju Beograd na vodi.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je pomenutu vilu renovirala pre nekoliko godina od poda do plafona, a paparacao ekipa usnimila je kako ona izgleda. Pevačicin omiljeni kutak je terasa o kojoj je vodila posebno pažnju, jer kako tu kaže najviše provodi vremena i ima trač partije sa drugaricama.

Foto: TV Pink Printscreen

Kuća je veoma prostrana, sa mnogo svetlosti, i ne može da je čisti i sprema sama pa ima kućnu pomoćnicu. Cela kuća joj je u najsvetlijim zemljanim tonovima, bež, bela, uređena sa mnogo ukusa i sa zlatnim detaljima.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.