AKTUELNO

Šok!

Ana Nikolić već neko vreme vešto izbegava medije, a nedavno se pojavila informacija da je pevačica odlučila da ostavi mikrofon po strani i posveti se privatnom biznisu. Ekipa emisije "Paparaco lov" uspela je da usnimi poznatu Paraćinku ispred zgrade u kojoj stanuje sa ćerkicom, i to evo u kakvom izdanju.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Naime, Nikolićeva je odlučila da se iz elitnog naselja u kom stanuje malo "prošeta" do jednog prestoničkog restorana, te je pozvala vozača jedne prevozne kompanije, koji ju je sačekao ispred zgrade.

Čim je sela u luskuzni automoboil, Ana je počela da naređuje vozaču, koji je tu bio samo da je preveze do željene destinacije, te je paparaco kamera usnimila kako čovek izlazi iz svojih kola i završava čak nekoliko obaveza popularane pevačice.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su napokon stigli u restoran, Ana je uz pomoć vozača napustila vozilo, te konačno pokazala kako izgleda nakon glasina da se potpuno osušila. Pevačica je na sebi imala mini kombinezon i dugački mantil.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što se udobno smestila, Nikolićeva je rešila da dane dušom i pripali cigaretu i u miru i društvu prijatelja uživa u ostatku dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.