AKTUELNO

Ništa ne promiče objektivu Pink.rs-a!

U emisiji "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić ugostio je aktuelne parove u Beloj kući, a oni su: Dejan Dragojević i Aleks Nikolić, Mina Vrbaški i Mateja Matijević, kao i Mensura Ajdarpašića i Milicu Veselinović.

U toku emisije usledila je igra "Ukus poljupca" u kojoj je bilo potrebno da se parovi poljube, kako bi jedno drugom preneli ukus određene stvari koju im je voditeljka Tijana Stojisavljević dala. Tom prilikom, Milica i Mensur iako su nedavno raskinuli svoju vezu, složili su se da nije nikakav problem da se poljube.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto je usledila pauza ta reklame, ekipa portala Pink.rs, uhvatila je Milica i Mensura kako razgovaraju. Kako su njih dvoje sve vreme šaputali, nije se uopšte moglo čuti o čemu su njih dvoje pričali, ali ovaj njihov tajanstveni razgovor baca novu senku na ovaj odnos.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Ono što je moglo da se primeti, jeste da je Milica menjala izraz lica, od osmeha do totalno neutralnog. U jednom od trenutaka, Mensur je stavio ruku na lice, kako bi nešto rekao Milici, pa su se čak sa osmehom i rukovali.

O čemu su njih dvoje zaista pričali, ostaje nam da ispratimo.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.