AKTUELNO

U filmski studijski kompleks u Šimanovcima sjatila se cela estrada, kako bi gledaocima Pinka priredili najspektakularniji provod tokom najluđe noći, a na sceni zasijala je i Milena Plavšić, ako nije znao kakvu muku muči.

Ona je na snimanje došla vidno raspoložena i tip-top sređena, međutim neudobne visoke potpetice zadale su joj ozbiljne glavobolje. Dok je na sceni pevala i veselila se sa svojim kolegama niko nije mogao da pretpostavi kroz šta prolazi, a sve je bilo jasno kada se u jednom trenutku povukla iza scene, gde su je snimili naši paparaci.

Foto: Pink.rs

Milena više nije mogla da izdrži na štiklama, te je rešila da se nasred studija preizuje i obuje nešto udobnije. Dok su njene koleginice đipale na sceni, Milena je bosa trčkarala po studiju sve dok nije našla rezervnu obuću koju je brže-bolje navukla na svoje umorne tabane.

Foto: Pink.rs

Inače, na snimanju se pojavio veliki broj domaćih muzičkih zvezda, te nema sumnje da će Pinkov novogodišnji program, koji će na programu biti 31. decembra, biti najspektakularniji.

Autor: D.T.

#Milena Plavšić