AKTUELNO

Iznenadila je sve koji su bili tik do bine!

Danas su se na snimanju spektakularnog novogodišnjeg programa, koji će 31. decembra biti emitovan na TV Pink, okupile brojne estradne zvezde, a veliku pažnju privukao je dolazak Stanije Dobrojević.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Stanija je tokom snimanja bila vidno raspoložena, a za ovu posebnu priliku odabrala je svečanu, provokativnu haljinu crvene boje. Dubok šlic otkrio je njene vitke, zategnute noge, međutim svi prisutni, kao i naš paparaco, imali su priliku da vide mnogo više od toga.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Razigranu Staniju ponela je sjajna atmosfera i brz ritam na snimanju novogodišnjeg programa, te je plesala ko da sutra ne postoji. U jednom trenutku desio joj se peh - lepršavi, donji deo haljine povukla je sa strane više nego što je očekivala, te joj je sevnulo međunožje.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Zgodna pevačica i rijaltii zvezda je gaćice uskladila s toaletom - odabrala je crvene, "na radost", a ove godine nije imao ko da je pokrije, za razliku od snimanja novogodišnjeg programa Pinka pre četiri godine, kada joj je Branka Sovrlić povukla haljinu zbog prevelikog dekoltea, što je bilo viralno na mrežama.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte kako Stanija đuska:

Autor: D.T.

#Stanija Dobrojević