AKTUELNO

Sada sam živi!

Sale Tropiko i Jovana Pajić iznenadili su celu srpsku javnost kada se saznalo da su stavili tačku na brak posle deset godina. Oboje su potvrdili da su odlučili da se razvedu.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić, Pixabay.com

Jovana se pre skoro dva meseca spakovala i sa decom napustila njihov zajednički stan. Kako su mediji preneli, pevačica je otišla kod roditelja kako bi joj ispočetka pomogli u obavezama sa decom.

Ona se tek nedavno, kada je bes popustio, sela je da razgovara sa Saletom. Dogovorili su se da se sporazumno razvedu i da ostanu u korektnim odnosima zbog ćerki koje su jako vezane za oca.

Sad su kamere Paparaco lova pratile Saleta i uhvatile ga ispred stana gde sad sam živi. Veoma ležerno je, sa rukama u džepu, izašao iz zgrade, ušao u kola i odvezao se.

Foto: TV Pink Printscreen

Na licu mu se ne vidi da je umoran, iscrpljen ili nesrećan. On je u jednim trenutku uzeo telefon u ruke, razgovara s nekim, a potom je ušao u kola i odvezao se.

Kako se sad suška da je navodno Jovana pre nekoliko meseci napustila zajednički stan zbog navodne Saletove prevare. Naime, kako prenosi Star, navodno je pevač varao suprugu sa jednom poznatom i popularnom pevačicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Sale i Jovana su se, čim se saznalo da su se razveli, oglasili i demantovali da je razlog njihovog kraha bilo kakva prevara.

Foto: TV Pink Printscreen

"Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu", rekao je pevač.

Podsetimo, Jovana se takođe obratila javnosti i potvrdila tvrdnje da se razvodi.

"Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost", izjavila je Jovana.

Autor: M.M.