AKTUELNO

Svaka čast!

Dok Radiša Trajković Đani vredno radi po inostranstvu i zarađuje sjajan bakšiš, njegova supruga Slađa neretko ostaje u Beogradu i čeka povratak svog muža. Ekipa emisije "Paparaco Lov" ispratila je folkerovu lepšu polovinu i otkrila kako ona provodi vreme dok je Đani na službenom putu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Naime, bračni par Trajković poseduje luksuzan stan u elitnom naselju Beograd na vodi, a kako je folker često na putu, Slađa često ostaje sama u njihovom ljubavnom gnezdu.

Kako se tokom leta pisalo da su Đani i Slađa u bračnoj krizi, kao i da je razvod bio na pomolu, estradni par je to demantovao takve navode činjenicom da se Slađa nije preselila iz zajedničkog stana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako ju je paparaco ekipa uhvatila ispred zgrade u kojoj stanuju, u neobaveznoj šetnji sa kućnim ljubimcem. Trajkovićeva je nešto pazarila u obližnjoj prodavnici, a zatim nastavila šetnju sa malim psom.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je uzoran građanin i savestan komšija, Slađa je pokazala time što je pokupila za svojim ljubimcem, te ponovo dokazala da se nije uzvezdila u braku sa popularnim pevačem.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Slađa Trajković