AKTUELNO

Nije za one sa slabim srcem!

Sinoć je održana druga spektakularna "Zadrugovizija" sa temom - Život je maskenbal. Zadrugari su dali sve od sebe da što bolje pripreme i da njihov nastup bude upečatljiv. Zadrugare su bile nikad atraktivnije, a ovo su kostimi na koje niko nije mogao da ostane ravnodušan.

Foto: Pixabay.com, Pink.rs

Irma Sejranić nastupala je sa Đoletom Kraljem, iako je dobila kritiku od stučnog žirija što im je okretala leđa, publici verovatno to nije smetalo. Serjanićeva je nosila crni bodi i mrežaste čarape, pa je njena pozadina mamila poglede svih u studiju. Međutim, ono što se na ekranu nije primetilo jeste da ova zadrugarka po nogama i zadnjici ima modrice, kao i celulit.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Veliku pažnju privukao je i nastup Sandre Čaprić, Anđele Đruričić i Magdalene Milinčić. Njih tri su nastupale uz hit grupe Hurricane, a stajlinge su skroz uklopile. Nosile su kratke, crevene, pufnaste suknjice, koje su pokazale i više nego što su one htele.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Viktorija Mitrović prepoznatljiva je po provokativnom plesu, koji izvodi svaku žurku. Ona je na "Zadrugoviziji" nastupala sa Tarom Simov i MC Aleks, a kao i Irma, odlučila se za crni bodi i mrežaste čarape.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Marijana Zonjić i Milana Šarac nastupale su sa Lepim Mićom, a takođe su se potrudile da ukople stajling jedna sa drugom. One su se takođe odlučile za crni bodi, a pored vitkog tela, pažnju je privukla i Mimina tranformacija. Naime, ona je svoju kratku braon kosu prekrila dugačkom, plavom perikom i svima je bila neprepoznatljiva.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: A. N.

#Zadruga