AKTUELNO

Biljana Dragojević, majka učesnika "Zadruge" Dejana Dragojevića nedeljama unazad izbegava pripadnike medija, a Pink.rs paparaco danas ju je pronašao u Veterniku.

Iako provodi besane noći gledajući "Zadrugu" i svog mlađeg sina Dejana koji već danima ne prestaje da plače, otkako ga je supruga Dalila javno ostavila i otpočela emotivnu vezu s Filipom Carom, Biljana se, ipak, trudi da sve funkcioniše kao i do sad - svakodnevno odlazi na posao, u svoj frizersko-kozmetički salon, gde smo je i danas zatekli.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Primetno je da je Biljana vidno smršala, a umorno, otečeno lice i vidljivi podočnjaci, koje je šminkom pokušala da ublaži, jasno ukazuju na to da joj veoma teško pada sve kroz šta joj sin trenutno prolazi u rijalitiju, otkako ga je supruga javno ostavila, a potom završila u postelji s drugim.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Iako joj vidno nije bilo niti do druženja, niti priče, Biljana se trudila da bude ljubazna i koliko-toliko nasmejana prema svojim mušterijama, koje je ulepšavala. Meta znatiželjnih pogleda je svakako bila, budući da je majka Dejana, koji trenutno doživljava emotivni brodolom pred milionima gledalaca, međutim nijedna od žena koja se u tom trenutku našla u salonu nije se usudila da je za tu situaciju iz "Zadruge" išta pita, jer im je njen izraz više od hiljadu reči govorio.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Podsećanja radi, Dejan Dragojević (26) godinama unazad ne razgovara sa majkom Biljanom, niti rođenim bratom Davidom. Sa njima je davnih dana prekinuo svaki kontakt, za šta su mnogi svojevremeno optužili njegovu ženu Dalilu kojoj se često zameralo da je "odvojila sina od majke", što ona uporno demantuje. S druge strane, Dragojevići nikada nisu krili da o snaji nemaju lepo mišljenje, a da li će novonastala situacija ponovo spojiti majku i sina, pokazaće vreme.

Foto: Pink.rs

Pogledajte snimak iz Veternika:

Autor: J. Matić, D. T.

#Biljana Dragojević

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević