AKTUELNO

Bora Đorđević, čuvena rok zvezda, vratio se iz Slovenije u Srbiju, kako bi nastavio s koncertnim aktivnostima prethodno stopiranim zbog pandemije virusa korona, a za petama mu je bila ekipa "Paparaco lova".

Rokera su snimili na Dedinju, ispred zgrade, gde je sunčani dan iskoristio da izađe na svež vazduh i prošeta svog kućnog ljubimca. Na ulicu je izašao u opuštenom, ležernom izdanju, a nakon kratke šetnje vratio se u svoje porodično gnezdo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nešto kasnije izašao je iz stana, a ispred zgrade ga je čekao vozač. Ubrzo zatim, pojavila se i Dubravka Milaković, njegova 28 godina mlađa izabranica iz Slovenije, sa kojom već nekoliko godina uživa u skladnom braku.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Zajedno su se uputili ka centru grada, gde su ručali u jednom poznatom restoranu, sve vreme poštujući propisane epidemiološke mere.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Bora je Dubravku oženio 2016. godine na grčkom ostrvu.

Bacio sam sidro u mirnoj Ljubljani i mnogo mi je lepo sa Dubravkom, ženom koju volim. Ima li veće sreće nego voleti i biti voljen. I što je najlepše, moja poslednja ljubav prihvatila je da se uda za mene. Ona će biti mlada, a ja staroženja, tako me s pravom nazvala. Venčali smo se 25. maja, na Dan mladosti, u Grčkoj na Santoriniju - ispričao je Bora tada za Story.

Autor: D.T.