AKTUELNO

Neko joj je stao na žulj?!

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Jovana Ljubisavljević konačno je otputovala na novi, drugi po redu, zasluženi odmor - najpre je sa svojim dečkom Stefanom Karićem uživala u Crnoj Gori, a nakon što se on ponovo uselio u Belu kuću, u okviru nove sezone rijalitija, ona je spakovala kofere i sa majkom otišla u Egipat.

Foto: Pink.rs

Redakcija Pink.rs juče je došla u posed prvih paparaco fotografija Jovane Ljubisavljević sa plaže, gde sa majkom uživa tokom čitavog dana, a danas smo joj ponovo bili za petama.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Jovanu smo u društvu njene majke Aleksandre uslikali u restoranu jednog poznatog hotela, gde odsedaju. Uživanje na plaži prekinule su zbog pauze za ručak, a u restoranu im, po svemu sudeći, nije sve bilo po volji.

Foto: Pink.rs

Ljubisavljevićeva je strpljivo čekala u redu ne bi li uzela hranu za majku i sebe, a onda joj se, čini se, desila neprijatnost - kako je izvor koji se zatekao na licu mesta ispričao, ubrzo se u restoranu stvorila velika gužva, što je nakratko pokvarilo raspoloženje misici, o čemu svedoči i fotografija sa lica mesta.

Foto: Pink.rs

Ipak, Jovana nije dozvolila da joj trenutna gužva u hotelu pokvari raspoloženje na duže staze, te je vrlo brzo nastavila da uživa sa majkom i vratila se na plažu.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Egipat

#Jovana Ljubisavljević

#jovana misica