AKTUELNO

Domaća javnost ne prestaje da bruji o divljačkom ispadu glumca Dragana Bjelogrlića, koji je pretukao režisera Predraga Gagu Antonijevića i naneo mu ozbiljne povrede.

Iako su od incidenta koji je izbio pre više od dve nedelje, a čiji je sam inicijator, u njega sve oči uprte i očekivano je na meti osuda javnosti, Bjelogrlić ne mari za komentare, već se, po svemu sudeći, posle skandala vratio svakodnevnom životu.

Foto: Pink.rs

On je donedavno, za vreme trajanja pritvora, vreme provodio iza rešetaka, u ćeliji, a po puštanju na slobodu vratio uobičajenim aktivnostima - paparaco Pink.rs uslikao ga je danas na Vračaru, gde je završavao tekuće obaveze.

Foto: Pink.rs

Bjela je užurbanim korakom koračao ulicama Vračara, a tamnim sunčanim naočarima pokušao je da se sakrije od prolaznika, što mu nije pošlo za rukom.

Foto: Pink.rs

Podsećanja radi, Bjelogrlić je 23. avgusta u niškom hotelu "Ambasador", oko 4 časa iza ponoći, brutalno, ničim izazvan, pretukao Predraga Gagu Antonijevića, režisera "Dare iz Jasenovca", posle čega je glumac priveden, a potom mu je održano zadržavanje od 48 sati. Nakon što je priznao krivicu, pušten je na slobodu, a postupak protiv njega je u toku.

Video: Pink.rs

Antonijević je, inače, u svojstvu oštećenog saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu, gde je do detalja ispričao kako je došlo do incidenta i šta mu je sve uradio Bjelogrlić.

Dok sam razgovarao sa prijateljima koji su bili sa moje leve strane, ja sam primetio da mi se približava neko, to sam uočio perifernim vidom, jer sam bio okrenut na drugu stranu, te sam u prvi mah pomislio da mi prilazi konobar koji je takođe imao belu košulju. Tada sam zadobio jedan udarac zatvorenom šakom u predelu lica, tada sam uočio Bjelogrilića. Nisam mogao da ustanem od šoka i udarca koji sam zadobio i zbog zdravstvenih problema sa nogom, ja sam osumnjičenog odgurnuo nogom, kada sam primetio da je pogledao ka stolu na kojem se nalazila čaša i rukom krenuo da je uzme, zbog čega sam ja uzeo tu čašu i bacio je na stranu. Onda me je osumnjičeni više puta udario zatvorenom šakom u predelu glave. Ja se sećam da je u periodu dok mi je zadavao udarce i kada su nas razdvajali, upućivao pretnje i uvrede, sećam se da mi je rekao: "Što me prozivaš, ubiću te, šta se kur**š, je**m ti Daru" - stoji u iskazu oštećenog.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs

#Dragan Bjelogrlić