AKTUELNO

Do gole kože!

''Zadruga 4'' se završila, a veliki deo bivših zadrugara odlučio je da posle turbulentne sezone rijalitija ode na Crnogorsko primorje i napuni baterije.

Mnogi zadrugari nisu štedeli kada je u pitanju provod na skupocenim jahtama i lud noćni život.

Bora Santana, odmah po izlasku iz rijalitija otišao je na Crnogorsko primorje i vrele letnje dane provodio na luksuznoj jahti. Iako su svi očekivali da mu društvo pravi drugoplasirana, njegova bivša devojka Milica Kemez, to se nije desilo. Bora je ipak bio okružen svojim dugogodišnjim prijateljima.

Foto: Pink.rs

Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele nakon izlaska iz rijaltija ne prestaju da zbunjuju javnost izjavama o svom ljubavnom životu. I njih dvoje su ovo leto proveli u Budvi, a slike na društvenim mrežama nisu izostale. Na pitanje novinara kako im veza izgleda nakon ponovnog pomirenja oni su odgovorili:

Foto: Privatna arhiva

Super, nikad nam bolje nije bilo! Shvatili smo da ne možemo jedno bez drugog, pomirenje je obostrano bilo, spontano - izjavio je ovaj ljubavni par.

Foto: privatna arhiva

Maja i Alen, svoju ljubavnu romansu započeli su u rijalitiju, a nakon završetka Zadruge oni su objavili srećne vesti da će uskoro postati roditelji.

Oni su svoje pratioce na Instagramu častili golišavim fotkama sa jahte, i još jednom istakli njihovu ljubav.

Maja Marinković je na letovanju proslavila svoj rodjendan, a Alen je tim povodom okačio stori na kom je pisalo - Srećan rodjendan sve moje. Ono što mi pružiš, nemoguće je opisati rečima - napisao je on.

Foto: Instagram.com/alenhadrovic_

Jedna od najkontroverznijih učesnica Zadruge, Maja Marinković, takođe je odlučila da ovog leta odmori u Budvi. Obzirom da smo od nje navikli na provokativna izdanja i minijaturne kupaće kostime mogli smo da očekujemo da će i ovog puta izazivati muškarce svojim vrelim telom ali ovaj put ona je otišla korak dalje.

Čim je stigla na Crnogorsko primorje, atraktivna zadrugarka upalila je "lajv" na Instagramu u kom je obavestila svoje pratioce da uživa na dnevnoj žurki uz alkohol i nargili, a ni provokativne fotografije nisu izostale.

Dragana Mitar je takođe harala Crnom Gorom, a javnost je iznenadila kada su osvanule slike da vrele letnje dane provodi sa bivšim rijaliti partnerom Edisom Fetićem.

Foto: Pink.rs

O njihovom pomirenju Pink.rs je prvi pisao, a putovanjem u Budvu su odlučili da stave tačku na skrivanje svoje romanse.

Foto: Pink.rs

Provod u Crnoj Gori nije mogao da prođe ni bez Jelene Pešić koja je takođe provocirala svojim uskim bikinijem i raspametila sve na bazenu.

Jedan od najaktuelnijih Zadrugara svakako je Marko Janjušević Janjuš koji je pravo iz etno sela otputovao u Budvu i svoje letnje dane provodio u društvu svojih prijatelja i ćerke Krune.

Foto: Pink.rs

Naravno leto na primorju ne bi bilo potpuno bez tempirane bombe Sanje Stanković, koja je svojim oblinama ove vrele letnje dane učinila još toplijim.

Srpska Pamela Anderson je na jednom bazenu uhvaćena sa zgodnim frajerom, za kog su mnogi posumnjali da joj je novi dečko, međutim Sanaj se odmah oglasila za naš portal i demantovala te tvrdnje medija.

Foto: Privatna arhiva

Pobednica ''Zadruge 3'', Iva Grgurić je takođe odlučila da napravi kratku pauzu i ode u Crnu Goru kako bi se odmorila i napunila baterije. Ona je svojim kostimima mamila uzdahe gde jačem polu, a ovom fotkom napravila je pravi haos na internetu!

Foto: Instagram.com/iva_grguric_official

Rijaliti zvezda druge sezone najgledanijeg rijalitija, David Dragojević, takođe se ove sezone baškario u Budvi i tom prilikom reklamirao svoje izvajano telo, na kom mnogi mogu da mu pozavide.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Autor: N.V.

#Bora Santana

#Dragana Mitar i Edis Fetć

#Jelena Pešić

#Maja Marinković

#Marko Janjušević

#Sanja Stanković

#anja i cvele

#iva grugirć

#maja i alen