AKTUELNO

Posvećena!

Pobednica "Zadruge 2" i pevačica Luna Đogani porodila se 15. juna i na svet donelu ćerku, kojoj je dala ime Mia. Luna je doživela potpunu promenu od kad je dobila naslednicu.

Svaki dan me pitaju ljudi kakav je osećaj, to je nešto što ne može da se opiše. Najlepši mogući osećaj koji postoji. Uvek kada sam slušala ranije moju mamu i druge majke koje govore o tom osećaju, bilo je da razumem, ali ne mogu da shvatim to dok ne doživim. I sada kažem da stvarno ne može da se zna dok se ne doživi. Ta ljubav, ta svemirska ljubav i osećaj kada držiš svoju bebu na sebi i gledaš je. To je tvoje biće, nešto što ne može da se opiše i što bih volela da doživim još sigurno par puta. Postala sam majka, imam dete i sad je to tako do kraja života. Što kaže moja mama sad ću da se brinem ceo život. To je sada prioritet. Prvih nekoliko dana je bilo mnogo teže i mnogo sam više bila uplašena dok se nisam navikla. Imala sam strah da mi ne padne. To su razna pitanja i odgovori u glavi, pogotovo kada si umoran i nenaspavan, kada si u tome prvi put - govorila je Luna nekoliko nedelja nakon porođaja.

Foto: Instagram.com

Uloga majke ju je preporodila, a Luna je odlučna da svojoj naslednici pruži sve što zaslužuje. Paparaco našeg portala uhvatio je mladu majku u trenutku kada je odlučila da prošeta svoju naslednicu.

Foto: Pink.rs

Kako su temperature na Balkanu ovih dana skoro pa tropske, Đoganijeva je odlučila da Miju prošeta uveče, kada je malo zahladilo. Uslikali smo je blizu njene zgrade, a mala Mia bila je u kolicima za bebe.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs