AKTUELNO

Od veštih, iskusnih paparaca nije uspela da se sakrije!

I protekle nedelje ekipa "Paparaco lova" proveravala je kako živi popularna folk pevačica Aleksandra Prijović, koju su, očekivano, "ulovili" ispred njenog doma na Bežanijskoj kosi, kada se sa majkom Borkom Mihajlović uputila ka vrtiću, gde je ostavila sina.

Foto: TV Pink Printscreen

Majka i ćerka su usput svratile do jedne privatne klinike na Novom Beogradu, gde je Borka obavila pregled dok ju je Aleksandra sve vreme čekala parkirana na putu, tik do ulaza u kliniku. Brzo su završile šta su imale, a potom se vratile na Bežanijsku kosu, dok je malog Aleksandra iz vrtića pokupio otac Filip Živojinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Potera je nastavljena i narednog dana, kada je folk zvezda iz kuće izašla u potpunosti sportski odevena, kao za trening - uputila se na nepoznatu lokaciju, paparaci za njom, a onda ih je primetila, što ju je navelo da promeni planove a, za razliku od prethodnog puta, sada im je jasno dala do znanja da ih je primetila i ljubazno mahnula.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedugo zatim, pevačica se vratila kući, a ono što je iznandilo paparace jeste to što je vide u potpuno drugačijem izdanju - Aleksandra je u jednoj garderobi izašla iz kuće, da bi se posle izvesnog vremena vratila drugačije odevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Paparaci su joj bili za petama i tokom odlaska na TV Pink, gde je snimala specijalno, vaskršnje izdanje "Premijera - Vikend specijala", a potom i kada je u društvu supruga Filipa i kuma Aca Pejovića otišla u svoj restoran na Dedinju - šta su tom prilikom zabeležili, pogledajte u nastavku:

Autor: D.T.

#Aleksandra Prijović