AKTUELNO

Ništa ne prepušta slučaju!

Poznatu pevačicu Janu Todorović naša ekipa uhvatila je ispred jedne privatne laboratorije u Beogradu, gde je danas, kako smo saznali, izvšila detaljne analize krvne slike, kako bi se uverila da li je sa njenim zdravstvenim stanjem sve u redu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Jana nije bila sama, a sve vreme je sa njom bila njena ćerka Kristina Džulijen, koju odavno nismo imali priliku da vidimo u javnosti sa majkom.

Foto: Pink.rs

Jana je na licu sve vreme imala masku, a reklo bi se da je poprilično negde žurila, te je odmah nakon što je dala krv na analizu, izjurila uz laboratorije i ušla sa svojom naslednicom u automobil odakle su se uputile u nepoznatim pravcu.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Jana je vreme tokom karantina iskoristila kako bi poradila na svom fizičkom izgledu, te je za nekoliko meseci uspela da smrša čak 20 kilograma. O tome kako je uspela u ovome, te koliko je morala da iskoriguje ishranu govorila je za medije u nekoliko navrata, a pevačica se inače nedavno našla u središtu skandala kada je procurio snimak na kojem se vidi kako peva na ''korona žurki''.

Autor: M.K.

#Jana Todorović