AKTUELNO

Ekipa "Paparaco lova" tokom čitave 2020. godine bila je za petama domaćim javnim ličnostima, koje je uspela da usnimi u svim onim izdanjima u kojima se nisu nadali da će ih iko videti. Pred vama je lista TOP 5 najvećih blamova i skandala iz godine za nama, po izboru "Paparaco lova".

5. Bahati Baka Prase

Na petom mestu ove liste našao se kontroverzni Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase. On je najpre putem društvenih mreža prozvao paparace koji su mu bili za petama, dok je "obrnuo ploču" onda kada ga je automobil "Paparaco lova" sustigao.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedugo nakon toga, uspeo je da pobegne paparacima uz nepoštovanje saobraćajnih propisa i bahatu vožnju, da bi usledio još bahatiji gest - vulgarna objava na njegovom Instagramu, propraćena bujicom psovki.

4. Prestupnik Bane Vidaković

Četvrta pozicija na ovoj top listi rezervisana je za glumca Baneta Vidakovića, kojem se sudi zbog neovlašćenog držanja droge za ličnu upotrebu. Ekipa "Paparaco lova" zabeležila je njegov dolazak u Palatu pravde pre nekoliko nedelja, kada je zvanično počelo suđenje zbog ovog krivičnog dela.

Foto: TV Pink Printscreen

3. Miljana Kulić vrši nuždu gde god stigne

Broznana medalja ovaj put ide u ruke poznate učesnice "Zadruge" Miljane Kulić, čiji su još jedan skandal u nizu zabeležile kamere "Paparaco lova". Naime, ona je jednom prilikom opravdano izostala iz rijalitija i uputila se ka rodnom Nišu, u pratnji obezbeđenja, a kratak predah na benzinskoj pumpi iskoristila je za vršenje nužde iza kontejnera.

Foto: TV Pink Printscreen

2. Pretučena Žena od sultana

"Žena od sultana", tačnije pevačica Tijana Milentijević, našla se na drugom mestu ove liste, zahvaljujući neviđenom skandalu o kojem i dalje bruje domaći mediji. Naime, nakon što je "Paparaco lov" otkrio identitet njenog emotivnog partnera, pevačica ga je nedugo zatim prijavila policiji zbog navodnog psihičkog i fizičkog nasilja.

Foto: TV Pink Printscreen

1. Osvetnica Ljupka Stević

Ubedljivu pobedu odnosi neviđeni skandal Ljupke Stević, koja je nakon deset godina tajne veze polupala skupocene automobile svom emotivnom partneru (inače oženjenom) generalu Dragiši Simiću, nakon što je saznala da joj je bio neveran.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Baka Prase

#Bane Vidaković

#Ljupka Stević

#Miljana Kulić

#Paparaco lov

#tijana milentijević