AKTUELNO

Aktivni odmor našeg proslavljenog sportiste!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković već neko vreme uživa u Srbiji, a veći deo decembra iskoristio je da obiđe sve lepote naše zemlje i prikaže ih svojim naslednicima. Za kratko vreme obišao je Drinu, Taru, Frušku Goru, a trenutno uživa na Divčibarama, nadomak Valjeva.

Foto: Instagram.com/hotelcrnivrh

Đoković odseda u hotelu koji je na ovoj srpskoj planini izgradio njegov prijatelj Miloš Teodosić, kapiten srpske košarkaške reprezentacije, a koliko je njegov dolazak značajan za Divčibare govori i činjenica da mu je priređen nesvakidašnji doček, po srpskoj tradiciji.

Poznato je da Novak nije pobornik samo pukog uživanja, već aktivnog odmora, o čemu govore i naši paparaco snimci iz hotela. Đoković je čitav dan proveo napolju, na snegu, gde se ludo zabavljao na terenima u okviru kompleksa, ali i trenirao! Ni sneg do kolena ga nije sprečio da odradi kvalitetan trening napolju, na svežem vazduhu, a zbog njegovih zimskih vratolomija brzo je postao atrakcija svim prisutnima, ali i gostima hotela koji su ga posmatrali iz restorana. U jednom trenutku je čak i trčao po snegu dok je na leđima nosio prijatelja, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

Inače, Đoković je u Teodosićevom hotelu već nekoliko dana i prava je atrakcija, te se pojedinim posetiocima, koji su uspeli da ga "uhvate", posrećilo da se sa njim upoznaju i uslikaju selfi, a kako smo saznali, teniser odseda u najluksuznijem i najkomfornijem apartmanu koji je u ponudi.

Autor: D. Tanasijević

#Divčibare

#Miloš Teodosić

#Novak Đoković