AKTUELNO

Bračni par Džinović uskoro će, po svemu sudeći, useliti u luksuzno zdanje koje godinama grade u elitnom delu Senjaka.

Punih devet meseci estrada je u ozbiljnom problemu - pandemija koronavirusa ne jenjava, svi pređašnji nastupi i koncerti su otkazani, a pitanje je kada će se epidemiološka situacija normalizovati i klubovi ponovo otvoriti svoja vrata. Brojni naši pevači ostali su bez redovnih primanja, zbog čega su se mnogi od njih javno požalili na krizu i ogromne finansijske gubitke, a po svemu sudeći Haris Džinović tih problema nema - gradnja njegove luksuzne vile na Senjaku ovih dana, uprkos svemu, teče punom parom.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

U to smo se uverili ovog vikenda, kada smo obišli luksuzno beogradsko naselje u kojem je Haris pazario plac, a potom započeo izgradnju kuće koja je, po svemu sudeći, pri kraju. Radovi su bili usporeni i otežani ovog proleća, tokom trajanja vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa, međutim - ovih dana se radi punom parom, a sve nagleda Haris lično.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Pevač se na svom placu u blizini Kuće kralja Petra I Karađorđevića našao sa izvođačem radova, koji mu je detaljno objasnio u kojoj su fazi trenutno radovi, a potom su zajedno sa majstorima obišli vilu i dogovorili "šta dalje". Tog subotnjeg popodneva Haris se sa majstorima zadržao nešto duže od sat vremena, a potom ih ostavio da završe započeto.

Video: Pink.rs/D. Tanasijević

Radovi se odvijaju svakodnevno, pa čak i nedeljom - dan kasnije, kada smo ponovo svratili kako bismo se bolje uverili u to dokle su stigli radovi, ponovo smo zatekli majstore.

- Radi se, radi, vidite i sami. Nema zabušavanja, biće to sve gotovo uskoro. I nemojte nas ništa pitati, molim vas, to vi vidite sa Harisom, mi ništa ne smemo da pričamo - bilo je sve što su želeli da nam kažu, dok komentar pevača nismo uspeli da dobijemo.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Inače, prošle godine, baš u ovo vreme, šuškalo se da su radovi stali jer je Harisu i Melini Džinović navodno zafalilo još milion evra da dovrše započeto. Prethodno su blizu dva miliona evra uložili u kupovinu placa i gradnju vile, koja sada, tačno godinu dana kasnije, izgleda znatno drugačije, te je očigledno da ih ni finansijska kriza usled epidemije koronavirusa nije omela u izgradnji svog doma iz snova u koji će se, po svemu sudeći, brzo i useliti.

Foto: Pink.rs

- Gradnja nije stala uopšte, ali eto to tako neko napiše... Šta ja znam... Nema šta da piše. Naravno da sve ide po planu, ne znam što bi stala gradnja. Završetak radova se očekuje kada završimo kuću (smeh), ne žuri nam se, a sa druge strane ima tu dosta posla. Većinski deo je, uglavnom, završen - rekao nam je Haris prošlog novembra, kada smo ga pitali za navode da mu je ponestalo para za izgradnju kuće.

Danas ona izgleda ovako:

Video: Pink.rs/D. Tanasijević

Kuća kao hotel sa 5 zvezdica!

Džinovići su rešili da sebi priušte potpuni luksuz i komfor, te će u svom novom domu imati veliki bazen, teretanu, pa čak i spa-kutak! Takođe, poseban deo kuće biće posvećen Melini, koja će imati sopstvenu šminkernicu i frizerski salon, radni prostor, kao i Haris - ozbiljnu kvadraturu namenio je za opremanje svog muzičkog studija u kom će, u toplini svog doma, raditi na svojim novim pesama. Akcenat je, naravno, i na ogromnom dnevnom boravku i garderoberu. U okviru kuće imaće nekoliko spavaćih soba, od kojih će svaka imati svoje, zasebno kupatilo, a poseban deo kuće namenili su za goste, koji će uživati u ništa manjem komforu i luksuzu.

Foto: Kobra

Autor: D. Tanasijević

#Haris Džinović

#Melina Džinović

#kuća na Senjaku