AKTUELNO

Ispunjava joj svaku želju!

Reper Stefan Đurić Rasta uhapšen je početkom oktobra nakon što su ga pripadnici policije uhvatili s marihuanom. Pritvor mu je produžen na još 30 dana, zbog čega do daljnjeg ostaje iza rešetaka, a uskoro će se navršiti čak dva meseca kako nije video ćerkicu Taru. S druge strane, od devojčice se ne odvaja njena majka, pop zvezda Ana Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa "Paparaco lova" usnimila ih je ispred zgrade na Voždovcu, gde Ana godinama unazad živi. Skockana od glave do pete, pevačica se sa svojom ćerkom Tarom, u pratnji vozača i dadilje, uputila ka centru grada, a "Paparaco lov" krenuo je za njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je ćerkicu dovela na Kalemegdan, gde su dugo uživale najpre u zabavnom parku nakon kojeg su se uputile i u nezaobilazni zoo vrt.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je nekoliko sati utrošila za provod sa svojom mezimicom i ispunjavanje svih njenih želja, a kada je došlo vreme da se krene kući, Ana je usput kupila cveće od ulične prodavačice i svratila do jednog luksuznog butika, posle čega su se vratili u njihov porodični dom na Voždovcu.

Autor: D.T.

#Ana Nikolić

#Paparaco

#Stefan Đurić Rasta