AKTUELNO

Bez kompleksa!

Ni zvezda narodne muzike Snežana Đurišić proteklih dana nije bila pošteđena pratnje vešte ekipe "Paparaco lova", koja je rešila da proveri kako izgleda jedan dan popularne pevačice, ali i otkrije ima li istine u pojedinim natpisima da je nedavno okončala svoju emotivnu vezu s poznatim ginekologom Vanjom Miloševićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Snežana se iz svoje kuće u Jajincima dovezla do grada, gde je ostavila automobil na jednom parkiralištu, da bi potom u završavanje svih tekućih obaveza krenula taksijem. Sve vreme se od korone štitila crnom maskom za lice koju je ipak skinula nakon što je u pekari kupila pecivo.

S obzirom na to da je ogladnela, brzo se rešila maske i nasred ulice smazala ukusno pecivo. Kao sav normalan svet, Sneža je ulicama prestonice šetala ležerno obučena i bez trunke šminke, zahvaljujući čemu je izgledala, mnogi će biti saglasni, znatno mlađe i zasigurno izazvala zavist znatno mlađih koleginica.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim je završila obrok, masku je vratila na lice, da bi je potom ponovo skinula kada je ušla u jedan od prestoničkih lokala u kom se kratko zadržala. Ubrzo se uputila ka svojoj kući, gde su iskusni paparaci brzo shvatili da pevačici na polju ljubavi i dalje cvetaju ruže, s obzirom na to da su ginekologa Vanju usnimili dok je svojim automobilom izlazio iz njene garaže.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Snežana Đurišić