AKTUELNO

Od sina se ne odvaja, ali dobro joj dođe i pomoć zahvaljujući kojoj s vremena na vreme može sebi da dopusti predah.

Kako izgleda svakodnevica folk zvezde Aleksandre Prijović i njene porodice uspela je da odgonetne ekipa "Paparaco lova", koja im je proteklih dana bila za petama nekoliko dana zaredom.

Foto: TV Pink Printscreen

Najpre je "ulovljen" Aleksandrin suprug Filip Živojinović koji je, čini se, većinu kućnih poslova preuzeo na sebe, pa tako i nabavku svih potrepština. Očekivano, u supermarkete Filip odlazi uz poštovanje svih propisanih mera u zaštiti od koronavirusa, što dokazuje i to što na ulicu ne izlazi bez zaštitne maske.

Foto: TV Pink Printscreen

Ista je stvar i sa Prijom - ona se takođe od korone štiti maskom za lice, sa kojom je bukvalno neprepoznatljiva, ukoliko se uzme u obzir i to da je usnimljena u odevnim komadima u kakvim je ne viđamo u javnosti, ali i bez jake scenske šminke.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugog dana, Prijovićka je rešila da izvede svog sina Aleksandra u jednu prestoničku igraonicu u koju se uputila čitava "svita" - prvobitno je na najmlađeg Živojinovića pazio Aleksandrin lični vozač, da bi potom brigu oko deteta preuzela dadilja, ali i još jedna žena, koja je pošla sa njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok se maleni Aleksandar sa dadiljom igrao u igraonici, pevačica je sve vreme nadgledala da li je sve u najboljem redu, a kada se u to i uverila, u nekoliko navrata izašla je napolje da ispuši cigaretu i obavi nekoliko telefonskih poziva. Ubrzo posle toga, po njih je došao i Filip, a potom su se svi zajedno uputili na Bežanijsku kosu, gde inače žive.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović