AKTUELNO

Ona "bode oči" na svakom koraku.

Pevačica Dijana Janković, poznata i pod umetničkim imenom Didi Džej, porodila se letos, početkom jula, ali je brzo povratila devojačku liniju i vratila se poslovnim obavezama. Ekipa "Paparaco lova" bila joj je za petama pre nekoliko dana, nakon što je gostovala u jednoj emisiji na TV Pink, posle čega je po nju luksuznim poršeom došao lični vozač, koji ju je odvezao do njene kuće na Vračaru.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da su tog dana temperature bile iznad proseka za ovo doba godine, novopečena mama rešila je da vreme iskoristi na najbolji način i svoju naslednicu, kojoj je dala ime Dajana, izvede na svež vazduh.

Foto: TV Pink Printscreen

To ne bi bilo ništa čudno da u popodnevnu šetnju ulicama Vračara nije krenula u pomalo provokativnoj odevnoj kombinaciji u kojoj usred dana ne biste mogli da sretnete nijednu majku osim Dijane koja se, ipak, drugačije oblači, s obzirom na to ga se bavi šoubiznisom.

Tako je u gurala kolica u efektnim lateks pantalonama, seksi bodiju i vrtoglavim potpeticama u kojima je jedva hodala, posebno kada je naišla na nizbrdicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, ništa je nije sprečilo da iskoristi povoljne vremenske prilike i zajedno sa naslednicom Dajanom ugrabi koji znak sunca, ali i pošalje po koju poruku.

Autor: D.T.

#Dijana Janković