AKTUELNO

I ona zna za provod i zabavu!

Poznavaoci estradnih prilika odlično su upoznati sa tim da folk zvezda Ceca Ražnatović ne ide često na javna, gradska okupljanja, već prevashodno slobodno vreme provodi van očiju javnosti, u svom porodičnom domu na Dedinju... A kada ga napusti, i to tip-top sređena, jasno je kao dan da za to ima ozbiljan razlog.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa "Paparaco lova" uhvatila je pre nekoliko dana popularnu pevačicu, koja je svoju vilu napustila u društvu sestre Lidije i zeta Predraga Ocokoljića. Oni su se zagrlili, a potom prošetali do džipa parkiranog u neposrednoj blizini, da bi se potom uputili u sam centar grada, gde se u jednom od prestoničkih lokala održavala rođendanska proslava prijatelja Ražnatovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceca je bila tip-top sređena, u dubokim čizmama sa visokom potpeticom i uskoj crnoj haljini s dubokim dekolteom, koji ostavlja bez daha. Stajling je, naravno, upotpunila odgovarajućom torbicom i crnim kaputom, a nema sumnje da je te noći izazvala mnoštvo pogleda, ali i lavinu komentara na račun svog fizičkog izgleda.

Autor: D.T.

#Svetlana Ceca Ražnatović