AKTUELNO

Vozi bolji automobil od mame!

Paparaci emisije "Paparaco lov" protelih dana pratili su i pevačicu Nikoliju Jovanović. Oni su odmah primetili da ona vozi mnogo bolji automobil od svoje majke Vesne Zmijanac koja je već decenijama na estradi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikoliju su usnimili ispred njene zgrade u strom centru centru Beograda, a onda se uputila ka vrtiću po ćerkicu Reu koju je dobila sa Reljom Popovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Primetno je da Nikolija na sebi nije imala šminku, tog dana padala je kiša, a ona je imala i zaštitnu masku na licu, što samo znači da popularna pevačica poštuje sve mere koje su uvedene zbog koronavirusa.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikolija se zatim vratila u stan, a u jednom trenutku tokom popodeva pojavio se Relja koji je na ulici veselo skakutao i otišao do kafića. Zajedno su otišli do centra grada, a ona je uredno čekala u redu kako bi ušla u banku.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Tamo je bila s maskom na licu, sve do jednog trenutka dok je službenica nije nešto pitala. Tada je Nikolija skinula masku, da bi je vratila na svoje lice posle par minuta. Nakon banke otišla je do dve menjačnice, što samo govori da je podigla devize.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Vesna Zmijanac trenutno se nalazi na Bukulji, a na ovoj planini planira da ostane sve dok traje korona.

Autor: S. K.

#Paparazzo Lov