AKTUELNO

Njih dvoje su bili tema broj jedan proteklih nedelja.

Skandal koji je nedeljama tresao region napravila je naša pevačica Ljupka Stević koja je razlupala automobile svog emotivnog partnera generala Dragiše Simića, jer je saznala, kako tvrdi, da ju je varao. Oni su dobili zabranu prilaska jedno drugom, a kada je ova zabrana istekla ekipa emisije "Paparaco lov" želela je da proveri da li se Ljupka i general Simić ponovo viđaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljupka je izašla ispred svoje zgrade u potpuno opuštenom izdanju da sa svojom komšinicom i prijateljicom prošeta psa. Tokom šetnje one su fotografisale jednu zatvorenu radnju, verovatno u nameri da pokrenu neki novi biznis upravo na toj adresi. Ljupka je bila veoma raspoložena, a nakon šetnje odvezla je svoju prijateljicu kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Za to vreme, general Simić koji živi samo 50 metara dalje, bio je u jednom obližnjem lokalu potpuno sam.

Foto: TV Pink Printscreen

I narednog dana Dragiša je obišao kafiće, usput flertovao sa konobaricom, a kada se vratio parkirao se na isto mesto na kom mu je Ljupka razlupala automobile.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda da se general Simić ne plaši da će Stevićeva ponoviti incident, ali jedno je sigurno, njih dvoje su prekinuli kontakt nakon ovog nemilog događaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Dragiša Simić

#Ljupka Stević