AKTUELNO

Na spisak potvrđenih učesnika nove sezone "Zadruge", koja startuje u septembru, upisano je još jedno poznato ime.

Naime, naš paparaco danas je ispred zgrade TV Pink uhvatio markantnog Kenana Tahirovića, nakon što je završio sastanak sa čelnicima produkcije i potpisao ugovor za učešće u četvrtoj sezoni rijalitija koji milioni gledalaca s nestrpljenjem iščekuju!

Foto: Pink.rs/Z. Veljković

Kenan, inače, dolazi iz Sarajeva i već je poznat regionalnoj javnosti, pogotovo nežnijem polu - bavi se manekenstvom i modelingom, a zbog svog upečatljivog, markantnog izgleda vrlo brzo je postao i zvezda društvenih mreža, naročito Instagrama, gde za njim uzdišu pratiteljke i svakodnevno prate njegove objave.

Foto: Pink.rs/Z. Veljković

Dodatnu pažnju na sebe skrenuo je ulogom u spotu za hit pesmu "Žena od sultana" Tijane eM, gde glumi fatalnog zavodnika sa kojim "sultanova žena" vara svog dragog. Spot za ovu pesmu napravio je pravi bum u domaćoj javnosti i na društvenim mrežama, a celom Balkanu odmah je zapao za oko atraktivni Kenan, o kojem nedeljama unazad bruje svi.

Foto: Printscreen YouTube/Sharan Concept TV

Gledaoci "Zadruge" po prvi put će biti u prilici da Kenana upoznaju u potpuno drugačijem svetlu - biće zanimljivo kako će se snaći u svim predstojećim izazovima Velikog šefa, ali i za crnim stolom, gde se često odvijaju žustre debate i rasprave na različite teme. Ipak, jedno je sigurno - na njega neće ostati imune kako učesnice, tako ni gledateljke nove sezone rijalitija, koja će prema najavama nadmašiti sve prethodne.

Ko sve ulazi?

Kasting za novu sezonu "Zadruge" uveliko traje - pred kraj treće sezone, zvanično je objavljeno da ćemo od septembra u imaginarijumu gledati omiljene rijaliti zvezde Kristijana Golubovića i Mikija Đuričića, a nedavno je i novinar Marko Đedović, koji je veliku pažnju privukao u trećoj sezoni, otkrio da će učestvovati i u novoj sezoni. Osim njih, u "Zadrugu" ulazi i Kenan, a šuška se i spekuliše još o mnogobrojnim rijaliti zvezdama i popularnim imenima sa domaće estrade... Međutim, TV Pink imena drži strogo u tajnost, budući da želi da ponovo, kao nikad do sada, početkom septembra iznenadi gledaoce i ostavi ih bez teksta.

Autor: D.T.

#Kenan Tahirović

#Zadruga