AKTUELNO

Zadrugarka se viđala sa prijateljima, porodicom, a na kraju dana ju je sačekala jedna od najvećih ljubavi - Rita!

Bivša zadrugarka Jelena Pešić mesecima unazad bila je jedna od zapaženijih takmičarki treće sezone ,,Zadruge". Kako svojom lepotom, tako i elokventnošću, Jelena je privukla pažnju mnogim muškaraca, ali i zadrugarki koje su imale probleme u ljubavnim odnosima zbog ove atraktivne crnke. 

Foto: Jelena Simonović

Odlučili smo da pratimo Jelenu nakon izlaska iz rijalitija i saznamo sa kime se viđa. Jelenu smo zatekli na šetalištu sa porodicom, ono što smo mogli da primetimo jeste bliskost i povezanost između njih, što je zadrugarka i nekoliko puta isticala tokom boravka na velelepnom imanju.

Foto: Pink.rs

U jednom trenutku Pešićeva je napustila restoran i sa nekim razgovarala na telefon. Nešto kasnije su joj se pridružili braća Lazar i Petar, koji su vrlo često bili tema zadrugarskih priča. Podsetimo, Peca je Jelenin mlađi brat, koji boluje od Daunovog sindroma, a zadrugarka je svojoj životnom pričom o njemu dirnula je sve gledaoce.

Foto: Pink.rs

Nakon nekog vremena svi zajedno su se uputili dalje, Pešićeva se našla i sa drugaricama u jednom restoranu, gde su provele vreme zajedno i sigurno sumirale utiske o boravku na imanju o kom priča ceo region. Podsetimo, Jelena je bila glavni razlog raskida Lune Đogani i Marka Miljkovića, tako da ne sumnjamo da je i to bio deo njihovog razgovora. 

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugarku smo potom pratili sve do njene kuće, gde ju je sačekala Rita. Psa Ritu je Jelena dobila kao rođendanski poklon u ,,Zadruzi 3", a kako se između njih dve rodila posebna ljubav, zadrugarka se od nje retko odvaja. 

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku teksta pogledajte video-prilog u kom ćete videti šta je sve i sa kime se našla atraktivna zadrugarka.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Zadruga