AKTUELNO

Šok!

Ekipa emisije "Paparaco lov" bila je za petama pobednici druge sezone "Zadruge" Luni Đogani i to nekoliko dana pre, ali i nekoliko dana posle superfinala "Zadruge 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što je njen dečko Marko Miljković izašao iz "Zadruge" Luna je vreme provodila sa svojim psom, ali i sa nepoznatom devojkom sa kojom je išla u restoran brze hrane i u šoping.

Foto: TV Pink Printscreen

Đoganijeva se takođe sastala i sa javnosti nepoznatim muškarcem, sa kojim je takođe obavila kupovinu, nakon čega ju je on odvezao u stan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa ove emisije je uspela da usnimi i auspuh na Luninim starim kolima, koji je bio u stanju raspadanja. Međutim, Đoganijeva je pre superfinale pazarila novi BMW, sa kojim je išla da dočeka svog dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Miljković napustio "Zadrugu" on je seo u svoj automobil koji ga je mesecima čekao na parkingu ispred luksuznog imanja u Šimanovcima, gde mu je čak i registracija istekla. Međutim, Marku to nije bio problem, te je vozio neregistovan automobil.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su se sledećeg dana njih dvoje vozali, jedno za drugim, svako u svom automobilu, Luna bez prednjih tablica, a Miljković bez registracije, naišli su na problem. Policija je uočila ovaj saobraćajni propust, pratila ih, a onda i zaustavila.

Foto: TV Pink Printscreen

Đoganijeva je pokazala svoje dokumente, a posle obavljenog telefonskog poziva policajac je odustao od namere da im piše kaznu.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su se potom odvezli pravo na mesto gde se registruju automobili.

Autor: R.L.

#Luna Đogani

#Marko Milošević