AKTUELNO

Nisu se odvajali!

Bivše zadrugare Taru Simov i Mateju Matijević ekipa ,,Paparaco lova" uhvatila je u jednom prestoničkom tržnom centru. Naime, Tara i Mateja nakon superfinala ,,Zadruge 3" u kom je atraktivna crnka dobila peto mesto, odlučili su da se nađu i porazgovaraju o njihovom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Tara i Mateja započeli su ljubavnu vezu u rijalitiju ,,Zadruga 3", pa i pored svih problema sa kojima su se suočili, zadrugarka se borila svim silama da mu pokaže i dokaže svoju ljubav. Međutim, po izlasku sa velelepnog imanja, Mateja nije krio da se razočarao u neke postupke svoje sad već bivše devojke, o čemu je govorio pred našim kamerama, a šta je rekao možete pogledati u nastavku teksta.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje pridržavali su se svih mera prevencije protiv suzbijanja korona virusa, te su zajedno šetali, fotografisali, a potom su i seli u jedan kafić u kom je Matijević naručio hranu. Tokom njihovog razgovora oboje su doneli odluku o njihovoj vezi koju su objavili nešto kasnije u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a to je da definitivno neće nastaviti zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. Bogdanović

#Zadruga