AKTUELNO

Bane je po izlasku iz "Zadruge 3", po svemu sudeći, našao novu, atraktivnu devojku, na koju troši hiljade i hiljade evra.

Bivši zadrugar Bane Čolak koji je nedavno napustio velelepno imanje u Šimanovcima uživa u svim čarima spoljnog sveta. Naime, Čolak je poznat po svojim ljubavnim vezama, a u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" obeležila ga je romansa sa Ivanom Krunić

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, njih dvoje prosto nisu uspeli da ostanu zajedno, budući da je konstantno bio prisutan pritisak Ivaninih roditelja koji nisu bili za vezu sa Banetom. Kako je izašao, Bane je već našao vremena da se upusti u novu letnju avanturu, i to ni više, ni manje nego sa atraktivnom devojkom koju je nedavno upoznao.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Zgodna brineta, čiji identitet nije poznat, uspela je da zavede Čolaka koji je neprestano obasipa pažnjom, ali i skupim poklonima. Čolaka smo ulovili kako kupuje novoj devojci nakit. U pitanju je bilo belo zlato sa brilijantima, čija vrednosti iznosi oko 2.000 evra. 

Izgleda da je Čolak odlučio definitivno da vezu sa Ivanom ostavi iza sebe i nastavi dalje, a da li je njegova majka Jasmina Čolak zadovoljna potencijalnom snajkom, ostaje nam da saznamo, ali je sigurno da on trenutno uživa.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: O. Bogdanović

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

#Jasmina Čolak

#Zadruga