AKTUELNO

Danas je nešto oko podneva prvi put došlo do susreta kontroverznog učesnika "Zadruge" Edisa Eda Fetića i njegove još uvek zakonite supruge Zilhe Karišik, otkako ju je javno prevario pred milionima gledalaca.

Edo i Zilha sreli su se u prostorijama Centra za socijalni rad u Novom Pazaru, čijem su se pozivu danas oboje odazvali kako bi dali svoje iskaze, a potom se i utvrdlo ko će se od njih dvoje starati o deci, a po kom modelu će druga strana viđati troje dece koje su dobili u braku.

Foto: Pink.rs

Iako prvobitno nije bio očekivan Zilhin dolazak, budući da je svoj iskaz dala pre tri dana, ona se odazvala ponovnom pozivu socijalnih radnika i u prostorije Centra povela decu, koja su se takođe izjasnila o gorućem pitanju. Nakon izvesnog vremena, nakon što su dali svoje izjave, Zilha je sa decom napustila Centar za socijalni rad, što je zabeleženo i objektivom našeg paparaca s lica mesta.

Foto: Pink.rs

Kako bi se što pre sakrila od znatiželjnih pogleda i otišla s lica mesta, gde se već okupio veliki broj sugrađana, Zillha je s decom brže-bolje ušla u automobil prijatelja koji su je čekali ispred i istog trenutka odvezla se u nepoznatom pravcu, a ono što je posebnu pažnju privuklo jeste to što je poštovala mere opreza usled epidemije koronavirusa, te masku s lica nije skidala.

Autor: N.V., D.T.

#Edis Edo Fetić

#Zilha Karišik

'