AKTUELNO

Mlada muzička zvezda Teodora Džehverović jedna je od onih koja neprestano zavređuje pažnju javnosti i diže prašinu gde god da se pojavi, zbog čega je ekipa "Paparaco lova" rešila da joj se nađe za petama i proveri kako živi i šta radi kada ne zna da je snimaju kamere.

Iako je davnih dana demantovala da je u vezi s Anđelom Rankovićem, mnogi joj ne veruju, zbog čega su paparaci želeli da provere da li se sa njim tajno viđa. Iako su mnogi očekivali suprotno, zgodnu pevačicu ipak nisu tog dana uhvatili s Rankovićem, već sa dvojicom momaka koju su joj, po svemu sudeći, drugovi. Sa njima je ćaskala napolju u naselju A blok, gde rentira stan, u koji je potom odvela jednog od njih, a ubrzo im se pridružila i drugarica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kamere su, između ostalog, zabeležile i ozbiljan prekršaj Džehverovićeve, koja je svoj skupi četvorotočkaš parkirala na mesto rezervisano za invalide, što svakako nije za pohvalu.

Foto: TV Pink Printscreen

Automobil joj je sve vreme ostao nepropisno parkiran, a Teodora se s drugaricom, njenim automobilom, odvezla do Ade Ciganlije, gde se pridružila svojoj menadžerki i njenom društvu koji su uživali na splavu. Pogledajte šta je sve radila:

Autor: Pink.rs

#Paparaco lov

#Teodora Džehverović

'