AKTUELNO

Ekipa "Paparaco lova" protekle nedelje za petama je bila brojnim poznatim ličnostima, među kojima je i folkerka Stojanka Novaković Stoja, koja je doživela udes!

Sve se dogodilo na parkingu kod jednog kioska brze hrane, gde je stala s drugaricom kako bi kupila pljeskavicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što su uzele brzu hranu, Stoja i njena drugarica sele su u džip kojim je upravljala pevačica. Isparkiravanje joj, po svemu sudeći, ne ide od ruke, s obzirom na to da je, dok se kretala u rikverc, udarila u obližnji automobil.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je ubrzo izašla iz džipa koji je zagledala, a potom automobil koji je udarila... I, umesto da ostavi ceduljicu sa svojim imenom i brojem telefona jer vlasnika automobila nije bilo na vidiku, folkerka je sela u svoj džip i pobegla s lica mesta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubrzo je, verovatno, dobila poziv da se vrati na lice mesta, što je i učinila. Sa njom je pošao i suprug Igor, a tamo ju je sačekala vlasnica automobila koji je udarila, kao i pripadnici saobraćajne policije, koji su napravili uviđaj. Ispoštovana je cela procedura, pa su pevačicu čak i podvrgli alko-testu, a nakon što je popunila svu neophodnu papirologiju, vratila se kući.

Autor: D.T.

#Paparaco lov

#Stojanka Novaković Stoja

#udes

'