AKTUELNO

Namrgođene došle na snimanje emisije.

Lepe članice popularnog ženskog sastava ''Hurricane'' uhvatili smo u izdanju u kojem se retko viđaju. Naime, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić svojom pozitivnog energijom i čarobnim osmesima uvek svima poprave dan, a sad nisu mogle da sakrije da ih je nešto poprilično izbacilo iz takta.

Foto: Pink.rs

Naime, harizmatične pevačice nisu umakle oštrom oku našeg paparaca koji ih je usnimio prilikom dolaska na televiziju Pink gde su snimale emisiju.

Foto: Pink.rs

Iako su bile lošeg raspoloženja i namrgođene u trenutku kada smo ih uvatili dok prelaze ulicu na pešačkom, nema sumnje da su se osmesi brzo vratili na lepa lica ovih šarmantnih devojaka koje u poslednje vreme privlače ogromnu pažnju javnosti, kako glasom, tako i stasom!

Foto: Pink.rs

Podsetimo, kako je zbog koronavirusa popularno muzičko takmičenje Evrovizija imalo ove godine drugačiji format, naše ovogodišnje predstavnice su se uključile u program uživo i poslale jasnu poruku milionskom auditorijumu.

- Trebalo bi da se fokusiramo na lepe stvari, da učimo nove jezike, na primer, da radimo na sebi. Ostanite kod kuće, posvetite se vašim najmilijima, budite dobro! - poručile su devojke iz grupe ''Hurricane'', a predstavnik Hrvatske, Damir Kedžo u svom obraćanju istakao je da bi upravo njima dao 12 poena.

Autor: M.K.

#Paparaco

#hurricane

<
'