AKTUELNO

Veoma je posvećena svojoj mezimici!

Pevačica Slavica Ćukteraš odlučila je da se, posle dugogodišnje pauze zbog rođenja ćerkice Viktorije, vrati na muzičku scenu, a sudeći po tome koliko su njeni fanovi bili oduševljeni, napravila je pravi potez. Pevačica je objavila nekoliko novih pesama, a tokom vanrednog stanja i karantina koji je provela u Šapcu sa ćerkom, napravila je poslovne planove koji sada čekaju na svoje ostvarenje. No, dok se to ne desi, ona uživa sa svojom naslednicom kojoj je potpuno posvećena.

Paparaco portala Pink.rs uslikao je Slavicu u jednom parku u Novom Sadu, gde živi sa svojom ćerkom Viktorijom, a sudeći po fotografijama, one su se dobro zabavljale. 

Foto: Pink.rs

Slavica se igrala sa svojom mezimicom, a nezaobilazna je bila ljuljaška na kojoj je Viktorija uživala, a sve to je ispratilo budno oko njihovog psa čuvara Lea.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Inače, veliku buru u javnosti podigla je vest da se Slavica razvela od svog supruga Vlade Avramova, a nakon što je dugo ćutala o tome jer privatan život drži dalje od očiju javnosti, pevačica je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" potvrdila da se razvela i to za "minut i po" kako je navela, te da su njen bivši suprug i ona ostali u odličnim odnosima zbog ćerke.

Autor: N. Vujčić

#Paparaco

#Slavica Ćukteraš

#ćerka

<
'