AKTUELNO

Mlada folk zvezda Aleksandra Prijović najveći deo dana provodi u svojoj kući na Bežanijskoj kosi, gde neprestano vodi računa o sinu jedincu Aleksandru, a kako je krenulo lepo, prolećno vreme, pevačica se trudi da bar nakratko izađe napolje na svež vazduh, što su zabeležile i kamere "Paparaco lova".

Posle nekoliko sati čekanja, Prijovićku smo snimili u dvorištu, gde je izašla pod punom "ratnom opremom" - sa sve rukavicama i zaštitnom maskom na licu. Odevena u ležernu majicu i dugu suknju pevačica je sama, bez supruga Filipa Živojinovića, krenula da prošeta njihovog kućnog ljubimca, a ubrzo joj se pridružilo i društvo.

Foto: TV Pink Printscreen

U pitanju je njena majka Borka Mihajlović, koja je ubrzo preuzela povodac i šetala ćerkino kuče, a budući da su tog dana bile visoke temperature za ovo doba godine, Aleksandra i njena mama kratak predah napravile su na klupi, u obližnjem parku.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je utvrdila da je na propisnoj udaljenosti od drugih ljudi, Aleksandra je skinula zaštitnu masku kako bi se malo osunčala na suncu, a nakon petnaestak minuta koliko su ćaskale dok joj je ljubimac trčkarao u parku, zajedno su se vratile u njen dom.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Aleksandra Prijović

#Borka Mihajlović

#pevačica

<
'