AKTUELNO

Posle višenedeljne drame tokom koje su joj se lekari borili za život, pevačica Indira Aradinović Indi konačno je puštena na kućno lečenje, gde se oporavlja od brojnih intervencija zbog kojih redovno odlazi na kontrole, što su zabeležile i kamere "Paparaco lova".

Ona je, naime, iz estetskih razloga želela da smanji želudac, kada je sve pošlo po zlu. Usled komplikacija promenila je nekoliko doktora i klinika, a u Kliničkom centru se lečila od upale pankreasa i sepse do kojih je došlo posle prvobitnog zahvata. Upravo tamo snimile su je kamere "Paparaco lova", tokom odlaska na redovnu kontrolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Folkerku je do jedne od zgrada u okviru Kliničkog centra dovezla drugarica, a pevačicu smo zatekli u ležernom, sportskom izdanju. Od znatiželjnih pogleda krila se sunčanim naočarima i zaštitnom maskom za lice, dok je na rukama imala rukavice, u skladu sa preporukama nadležnih.

Foto: TV Pink Printscreen

Isprva je imala problem da pronađe put do svog lekara, budući da je usled epidemije koronavirusa urađena reorganizacija u okviru ove zdravstvene ustanove, a nakon što je dobila pravu informaciju otišla je na pregled, dok ju je napolju čekala prijateljica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je usvojila sve preporuke nadležnih organa dokazala je po izlasku sa klinike, kada je na pravilan način u kontejner odložila iskorišćene rukavice, a nedugo nakon toga u đubre je bacila i svoju zaštitnu masku, posle čega se vratila u svoj stan.

Autor: D.T.

#Indira Aradinović Indi

#Paparaco lov

<
'